Våren och sommaren är tiden för presentation av nya produktsortiment men även på hösten presenteras nya produkter.

En av de nya produkterna är Dells stiliga OptiPlex 7070 Ultra, som förnyar arbetsstationerna.

Dells produktmarknadschef Onni Vuorio berättar att då det gäller Ultra, som lanserades i september, har man tänkt på användarvänlighet, stil och ergonomi. Ultras centralenhet är placerad inuti skärmfoten, det vill säga hela bordsmaskinen är praktiskt taget en kompakt del av skärmen som står på bordet. Den så typiska sladdhärvan, som annars vanligen uppstår med bordsmaskiner, är så gott som omöjlig att få till stånd eftersom det finns bara en sladd; den från väggen till skärmen. Helheten kan slutföras med ett trådlöst tangentbord och en trådlös mus.

- Helheten är lätt att flytta från ett ställe till ett annat för att till exempel arbeta ergonomiskt sittandes vid ett bord i soffan, då man hittills har varit tvungen att ha laptoppen i famnen och nacken böjd, berättar Vuorio.

Dell Optiplex 7070 Ultra visar man gärna upp i vardagsrummet. Den innefattar en stilig lösning.

- Ända upp till 27” skärmar kan väljas för lösningen och detta garanterar valfriheten och produktiviteten. Om man vill ha en större skärm så finns det olika ställningar att använda och placera Ultra-skärmen bakåt, ger Vuorio som råd.

Netbutik