Fujitsus enhetstillverkning styrs av fyra värden

Fujitsus enhetstillverkning styrs av fyra värden, som garanterar att enheterna är vettiga och trygga att använda och de är tillverkade att hålla i arbetet.

Som utgångspunkt i designen har man tänkt på användarvänlighet och fungerande formgivning i kombination med ett bra dataskydd

Som exempel kan nämnas marknadens noggrannaste och säkraste biometriska identifieringsmetod Palm Secure. Med den kan man snabbt logga in sig i arbetspunkten då inga lösenord behöver matas in utan användaren identifieras direkt från handflatan. Då enheten inte används loggas användaren ut automatiskt. Dockning är också en viktig egenskap för laptopparna, som gör det lätt att koppla ihop enheterna med en sladd. Då man kommer in till kontoret med sin laptop så kopplas den till dockningsstationen med en sladd och så kan man använda till exempel två stora skärmar, ett ergonomiskt tangentbord och en ergonomisk mus samt annan kringutrustning.

Fujitsus ingenjörsverksamhet av hög kvalitet, högklassiga komponenter och uppfyllda certifikat ger alla garanti för att enheten håller vid användning

Fujitsu innehar marknadens lägsta felfrekvenser. Arbetstiden är dyrbar. Då man minskar på avbrott som beror på tekniska problem så förbättras produktiviteten. Det är viktigt att arbetstagaren njuter av sitt arbete och inte behöver använda tiden till att justera saker.

Tack vare den höga kvaliteten och servicevänligheten så förlängs produkternas livscykel märkbart och då behöver man inte förnya dem så ofta. I sitt miljöprogram satsar Fujitsu på energieffiktivitet, minskning av koldioxidutsläpp och återvinningsbarhet. I Fujitsus produkter används mycket återvunnen plast och produkternas återvinningsmöjlighet är god.

Fujitsu och Data Group samarbetar kring utveckling av lämpliga lösningar för företag i Finland

Ett långvarigt samarbete föder tillit: Då de som utvecklar lösningarna känner och litar på varandra kan man på basis av feedback utveckla nya bättre lösningar. Samarbetet är också viktigt då man skall lösa knepigare fall.